Diensten

Goede start coaching

Als een nieuwe manager of directielid na aanstelling start in een nieuwe functie, kan een optimale begeleiding door mij als ervaren coach van groot belang zijn. Door directe coaching kan binnen korte tijd al concreet de toegevoegde waarde van deze begeleiding te zien zijn. Op basis van concrete en haalbare doelstellingen wordt de coach gekoppeld aan uw nieuwe manager of medewerker.

Lees meer >

Check up!

Wilt u eens horen hoe een ander naar uw organisatie kijkt om daar lessen uit te leren? Best spannend en confronterend. Door Check up! in te zetten krijgt u kritische feedback van een onafhankelijk persoon. Ik loop een … periode met u mee en beoordeel de (werk) processen. Na de Check up! ontvangt u een uitgebreide rapportage met bevindingen en verbeteringen.

Lees meer >

Interim Management

Heeft uw onderneming tijdelijk behoefte aan de inzet van een ervaren persoon? Ik neem taken waar van een vertrokken of afwezig MT- of directielid. Als interim manager zorg ik voor continuïteit van uw bedrijf en breng de rust terug in uw organiastie totdat een definitieve oplossing is gevonden.

Lees meer >

Team Coaching

Heeft uw onderneming een team of afdeling waarvan een betere samenwerking, onderlinge communicatie of effectiviteit wordt verwacht? Heeft de manager en het team onderling nog niet de juiste samenwerking gevonden? Als coach zet ik samen met u een begeleidingstraject op met concrete doelstellingen om het team te laten draaien zoals u dat verwacht.

Lees meer >

MT Meeting Coaching

Mist u tijdens uw MT meetings een stimulans of nieuwe invalshoeken? Bied uw MT een meeting coach aan en merk dat er direct een verandering merkbaar is. Doordat er geen belemmeringen zijn voor een coach, kan net die ene vraag gesteld worden die door de eigen MT-leden wellicht niet gesteld wordt.

Lees meer >

Financial Coaching

Uw bedrijf groeit, alles wordt groter, uitgebreider. Alleen uw inzicht in de cijfers blijft achter. Ik help u en uw team bij het opstellen van een budget en jaarplan voor uw organisatie. In een paar sessies is het mogelijk om samen met de verantwoordelijke medewerkers de financiële gegevens van uw bedrijf te analyseren en te bespreken.

Lees meer >

Coaching non-financials

Heeft u behoefte aan iemand die met u meekijkt in uw cijfers? En daar vervolgens een mening, feedback of aanvullende informatie over geeft? Als coach help ik u graag met het interpreteren van de cijfers zodat u zich kunt voorbereiden op gesprekken die u hier zelf over gaat voeren.

Lees meer >

Directie coaching

Als directeur of lid van de directie voert u het beleid uit. Vaak krijgt u van uw medewerkers weinig vragen of feedback. Met name omdat ze dat als een te hoge drempel ervaren. Een directeur ga je tenslotte niet zo snel tegen spreken. Met de module Directie coaching krijgt u vragen waar u op zit te wachten en die u helpen uw bedrijfsvoering en uzelf scherper te krijgen.

Lees meer >

Brainstormsessie

In een brainstormsessie kan ik als onafhankelijk persoon een toegevoegde waarde leveren. Ik daag u uit in sessies over problemen, veranderingen, vernieuwingen, uitdagingen, groei en krimp en draag oplossingen aan. Doelstelling is tot nieuwe ideeën te komen en uw team een stap verder te helpen.

Lees meer >

Talentbegeleiding

Heeft u een medewerker of een team die u op een hoger niveau wilt laten functioneren? Dan kan ik met de juiste begeleiding een snelle impuls geven. Door mijn externe ervaring aan uw talent(en) te koppelen wordt dit sneller ontwikkeld en zal de organisatie eerder rendement maken op de inzet van dit talent.

Lees meer >